Linkbuilding Pakketten

Onderstaand vind je een toelichting op elk van onze linkbuilding pakketten. Welk pakket het beste bij jouw website past, hangt af van jouw ambities en concurrentiepositie. We adviseren je daarom graag bij het maken van de beste keuze. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

Basic

Linkbuilding pakket 1

749

20 Hoogwaardige links

SEO Advies inbegrepen
Leer meer
of
Bestel nu

Premium

1250

40 Hoogwaardige links

Uitgebreide reportage
SEO Advies
Leer meer
of
Bestel nu

Ultimate

1999

80 Hoogwaardige links

Uitgebreide reportage
SEO Advies
Leer meer
of
Bestel nu

Veel gestelde vragen over Linkbuilding

Onderstaand vind je een toelichting op elk van onze linkbuilding pakketten. Welk pakket het beste bij jouw website past, hangt af van jouw ambities en concurrentiepositie. We adviseren je daarom graag bij het maken van de beste keuze..

Heb ik wel linkbuilding nodig?

Ja, het hebben van links op andere websites is essentieel voor een goede positie in Google. Dit gaat in vrijwel alle gevallen niet vanzelf. Het aanmelden van uw site bij zoekmachines is niet voldoende. Linkbuilding is een belangrijke SEO factor die bepaalt of uw website wel of niet hoog scoort in Google en is een essentieel onderdeel van SEO. Onze SEO en content marketingspecialisten stellen samen met u een linkbuilding strategie op en voeren de werkzaamheden voor u uit.

Welk linkbuilding pakket moet ik nemen?

Wij hebben verschillende pakketten. Welk pakket voor u het beste is hangt ook sterk af van de woorden waarop u wilt scoren in Google. Het belangrijkste is dat er een linkbuilding plan wordt gemaakt en dat dit goed wordt uitgevoerd. Delinkbuilder.nl zal u uiteraard adviseren welke oplossing het best bij u past.

Ik heb een website met een niche onderwerp, werkt linkbuilding dan ook?

Jazeker, het zal misschien niet gemakkelijk zijn om veel links te vergaren naar de eigen website maar dat is ook niet nodig. Het gaat erom dat uw eigen website vermeld wordt op de juiste sites. Effectief linkbuilden is zeker mogelijk voor websites met een niche onderwerp.

Waarom heb ik links nodig?

Het hebben van links naar uw eigen website op externe websites is niet alleen van belang voor de opname in de zoekmachine, maar ook voor het behalen van een goede posities in de niet-betaalde zoekresultaten van Google. Over het algemeen linken mensen niet uit zichzelf naar uw website. Wanneer de informatie op uw website echter als nuttig ervaren wordt, zal er eerder verwezen worden. Daarom vindt Google deze factor ook zo belangrijk. Wie meer links heeft op andere websites, heeft betere content dan de concurrentie volgens Google.

Is linkbuilding niet achterhaald?

Nee, het hebben van kwalitatief goede links is essentieel voor een goede positie van de website in Google. Linkbuilding wordt wel steeds moeilijker. Dit komt omdat makkelijk te verkrijgen links steeds minder waarde krijgen. Content marketing is niets anders dan met goede content betere links vergaren naar uw eigen site.

Hoelang duurt het voordat de effecten zichtbaar zijn?

Dit is per geval verschillend maar na een week of 6 zou u in principe de eerste effecten van onze linkbuilding werkzaamheden moeten zien. Het uiteindelijke resultaat is soms pas na een jaar helemaal zichtbaar. In de tussentijd zou de positie van uw website in Google geleidelijk verbeteren.