Blog
apr 17

Linkbuilding bureau

Leestijd: 2 minuten

Als laatste aangepast op 19/03/2024 door Steffen Boskma

Wat zou jij doen?

Even een vraag… Stel je hebt van je zuurverdiende geld een prachtige oude Citroen DS gekocht. Gewoon omdat je die helemaal het einde vindt…. Je hebt er lang over nagedacht, je vrouw of vriendin eindelijk kunnen overtuigen.

a

 

Je bent er speciaal voor naar Frankrijk gereden en eindelijk staat hij bij jou in de garage. Nu de vraag, het hydraulische systeem is kapot gegaan. Waar ga je naar toe?

a      Je doet het lekker zelf (lekker dichtbij en goedkoop, toch?)

b      De lokale garage (die kunnen het vast wel…)

c      De Citroen oldtimer expert (de echte kenner!)

Wat is jouw antwoord?

Mijn antwoord zou C zijn. Die van jou ook? Dan is het raadzaam om verder te lezen! Kies je voor B, misschien ook maar even verder lezen. Kies je voor A. Stop dan maar met lezen, dit heeft toch geen zin, alhoewel, misschien valt er nog wat te redden…

Wat heeft dit nu allemaal te maken met linkbuilding? Daarvoor ben je tenslotte naar deze site toegekomen.

Linkbuilding – gericht op bezoekers

Een van de meest effectieve manieren om met zoekmachine optimalisatie bezig te zijn is met behulp van links opzetten. Linkbuilding is een permanente, langdurige manier. Het is vrij goedkoop, makkelijk te onderhouden en ze brengen gerichte bezoekers naar je website.

Een effectieve linkbuilding campagne maakt gebruik van hoogwaardige en goede websites met een goede Pagerank. Een linkbuilder gebruikt dus geen linkfarms, maar enkel effectieve pagina’s om links vandaan te krijgen.

Linkbuilding bureau

Een linkbuilding bureau kan deze diensten uit handen nemen. Een goed bureau weet wat wel en niet kan en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kunt natuurlijk eigenwijs, net als die eigenaar van die oldtimer, zelf je zaakjes regelen. Lekker goedkoop! Maar dan, waar moet je zoeken, hoe zit dat ook alweer, pinguin update? Panda? Waar gaat het over. O ja, nog maar even bij een linkfarm 2000 links inkopen, lekker goedkoop…

En dan, een ban van Google, en weg, al het werk voor niets.

Mogelijkheid 2. Degene die mijn website heeft gemaakt. Die zal toch ook wel weten hoe dit werkt? Jaja, techniek en SEO, bijna hetzelfde, net zoals iedere auto bijna hetzelfde is. Nee, niet dus. Een website maken is een ding, een voor zoekmachines geoptimaliseerde website maken, dat is even wat anders.

Dus we gaan snel naar optie 3. De expert. Jouw auto breng je naar de expert! Hoe zit dat met je website? Of doe je het liever allemaal zelf.

Nogmaals, wat is jouw keuze?

De linkbuilder is de expert op het gebied van linkbuilding. Een linkbuilding bureau die zich al enkele jaren actief bezig houdt met strategieen op het gebied van links opzetten. Dat is onze core business. Niet allerlei andere zaken, nee, we gaan helemaal voor deze tak van sport. Dat is waar we goed in zijn. Niet voor onszelf, voor jou! Bel nu voor een afspraak en we laten zien wat we voor jou kunnen betekenen!