SEO Specialist

Het is niet iedereen gegeven om zelf aan de slag te gaan met SEO. Het kan handig zijn om een SEO specialist in te schakelen.

Waar moet je op letten als je een goede SEO specialist wilt inhuren?

Waar moet je dus op letten als je een SEO specialist inschakelt?

In de eerste plaats start je je zoektocht op internet. Het kan handig zijn om op zoek te gaan naar een SEO specialist of SEO bureau in de buurt waar je woont of waar je bedrijf zit. Dan kun je eenvoudig een ‘real life’ afspraak maken. Je weet dan gelijk met wie je van doen hebt.

Bij De Linkbuilder doen wij video calls, komen we naar je toe of kom jij naar ons toe bij ons SEO bureau in Haarlem.

Niche SEO

Ben je actief in een bepaalde niche dan kun je er ook voor kiezen om te zoeken naar een SEO specialist in die betreffende niche. Bij De Linkbuilder hebben wij verschillende mensen in dienst en hebben wij in vele branches bedrijven geholpen om te stijgen in Google.

Door de juiste SEO Marketing tools te gebruiken zijn wij in staat om jouw business te begeleiden naar de top van de zoekmachines. We geven gratis SEO tips en zullen zelf waar nodig de aanpassingen doen op jouw website zodat deze SEO technisch 100% scoort wat er weer voor zorgt dat Google jouw website goed kan indexeren en het enige wat nog ontbreekt de juiste linkbuilding is om in de top te scoren.

1. Zoekwoorden Analyse

Bij de analyse van de zoekwoorden van de website beginnen we met het kijken op welke termen jij graag wilt gaan scoren en waar de website nu al op scoort in Google. Daarna gaan we kijken welke mogelijkheden hier nog verder in zijn en welke termen realistisch zijn om echt op te gaan scoren.

2. Concurrentieanalyse

Na het zoekwoordenonderzoek gaan we kijken hoe de concurrentie ervoor staat op de belangrijkste zoektermen. Hier kunnen we dan ook meteen opmaken hoeveel effort het gaat kosten om hoog in de zoekmachines te gaan belanden en kunnen we een inschatting maken van hoeveel sterke links nodig zijn om de concurrentie in te halen.

2. Strategie

Met de zoekwoorden analyse en het bestuderen van de concurrentie hebben we een goed beeld gekregen hoe de website ervoor staat in Google en ten opzichte van de concurrentie. Nu kunnen we bepalen op welke termen en pagina’s we beginnen met het bouwen van sterke links. We zullen ook advies geven voor het optimaliseren van deze pagina’s zodat de combinatie content + links ervoor gaat zorgen dat de pagina gaat stijgen in de zoekresultaten.

De Juiste SEO Specialist inhuren.

Een goede SEO specialist zal op dit gebied vervolgens zijn zaakjes op orde hebben en ergens op de eerste pagina verschijnen in de zoekmachine resultaten en daarbij ‘authorship’ van Google geregeld hebben, zodat je meteen ook ziet wie er achter de website zit.

Heb je vervolgens een voor jou betrouwbaar iemand gevonden pluis dan eerst nog even zijn websites, portfolio, Linkedin profiel en Twitter account uit. Gewoon een background check!

Ga vervolgens een belletje doen en stel eens wat vragen. Gewoon informerend. Hoe komt iemand over en hoe wordt je te woord gestaan?

Vervolgens ga je de diepte in en stel je een aantal vragen, voorbeelden:

  • Hoe lang bestaat je bedrijf?
  • Welke training, cursussen heb je gedaan?
  • Kun je twee voorbeelden geven van websites die je hebt geholpen
  • Wat kun je me straks vertellen over mijn concurrenten?
  • Hoe wordt ik van informatie voorzien?
  • Heb je kennis van mijn niche, en heb je daar voorbeelden van?
  • Wat is een richtprijs van de diensten?

Met deze vragen krijg je een beeld.

Een goede SEO specialist zal zeker antwoorden kunnen geven op deze vragen, maar zal ook vragen naar je e-mailadres en vrij snel na je telefoontje een extra mail met veel extra informatie naar je mailen. Het liefste zonder dat je er om vraagt, gewoon een duidelijke, vrijblijvende follow-up.

Succes met je zoektocht naar een SEO professional, of succes met het worden van een goede SEO specialist!

Waarom linkbuilding?

Links gelden als stemmen naar je website. Hoe meer stemmen je krijgt van de betere linkbronnen, hoe hoger de autoriteit is die Google aan je website geeft. Als je website een hoge autoriteit heeft, dan hebben de pagina’s van je website een betere positie in Google.

Waarom De linkbuilder?

Op zoek naar een SEO specialist die altijd oog heeft
voor de lange termijn? Wij werken continue aan de Linkbuilding van de toekomst: Een brede aanpak met de focus op sterke backlinks en internet marketing.

Een jarenlange trackrecord opgebouwd
Linkbuildingplan op basis van link analyses
Transparant en duidelijk in de communicatie
graphical overview of traffic graphical overview of traffic

De SEO specialist die je wilt hebben

Een SEO-specialist (Search Engine Optimization) is verantwoordelijk voor het optimaliseren van online inhoud om de zichtbaarheid ervan in zoekmachines te verbeteren.

Dit omvat het analyseren van zoekwoord trends, het optimaliseren van website-inhoud en structuur, het verbeteren van de gebruikerservaring, het opbouwen van kwalitatieve backlinks en het volgen van algoritme-updates om de websiteprestaties in zoekresultaten te optimaliseren.

Het uiteindelijke doel is om organisch verkeer naar de website te vergroten en de online aanwezigheid te versterken.

Steffen de SEO Specialist

Als een SEO-specialist ben ik eigenlijk als de online tovenaar van het internet – mijn magie zit hem in het optimaliseren van websites om ze te laten schitteren in de betoverende wereld van zoekmachines. Denk aan mij als de Harry Potter van het digitale rijk, maar dan zonder de bliksemschichtlittekens en met een sterke voorkeur voor zoekwoorden in plaats van toverspreuken.

Mijn dag begint met een duik in de dieptes van de zoekmachines, waar ik op zoek ga naar de meest sprankelende zoekwoorden die mensen gebruiken als ze online naar betoverende informatie zoeken. Zodra ik die gevonden heb, begin ik met het weven van een web van betoverende woorden rond de inhoud van een website.

Optimalisatie door middel van SEO

Ik ben ook als een architect, maar dan voor virtuele gebouwen. Ik herschik de stenen en mortel van een website, zorg ervoor dat de fundamenten stevig zijn (dat wil zeggen, technische SEO-optimalisatie), en dat de deuren en ramen wijd openstaan voor bezoekers (oftewel, een gebruiksvriendelijke ervaring). Mijn doel is om de bezoekers een warm welkom te heten, net als een knus café waar mensen graag hun tijd doorbrengen.

En laten we niet vergeten dat ik als een detective op zoek ga naar aanwijzingen over wat andere websites denken van de website waarvoor ik werk. Backlinks zijn mijn ‘evidence’ – de waardering en erkenning van anderen. Net zoals een detective op zoek gaat naar aanbevelingen, jaag ik op kwalitatieve links om de geloofwaardigheid van mijn website te vergroten.

Nu, laten we eerlijk zijn, de wereld van SEO kan soms voelen als een doolhof van algoritmes. Maar maak je geen zorgen, ik ben als de doolhofontdekker die met een zaklamp van inzicht en een kaart van strategieën door de duisternis gaat.

Jouw SEO-Specialist

Dus, als je ooit verdwaald raakt in de wildernis van zoekresultaten, weet dan dat een SEO-specialist als ik jouw digitale gids kan zijn, met een knipoog naar de magie van online zichtbaarheid. Samen maken we van jouw website een echt betoverende bestemming in de eindeloze wereld van het web!

Resultaat van SEO Resultaat na het inzetten van een SEO Specialist

Linkbuilding Pakketten

Onderstaand vind je een toelichting op elk van onze linkbuilding pakketten. Welk pakket het beste bij jouw website past, hangt af van jouw ambities en concurrentiepositie. We adviseren je daarom graag bij het maken van de beste keuze..

Basic

Linkbuilding pakket 1

999

25 Hoogwaardige links

Uitgebreide reportage
SEO Advies
 
Leer meer
of
Bestel nu

Premium

SEO Specialist pakket

1499

40 Hoogwaardige links

Uitgebreide reportage
SEO Advies
 
Leer meer
of
Bestel nu

Ultimate

1999

60 Hoogwaardige links

Uitgebreide reportage
SEO Advies
 
Leer meer
of
Bestel nu

Wat zijn de kosten van het inhuren van een SEO-specialist en hoe verhouden deze zich tot de verwachte resultaten?

Hoewel er enige informatie wordt gegeven over linkbuildingpakketten en prijzen, kunnen lezers vragen hebben over de algehele kosten-batenverhouding van SEO-diensten, inclusief wat men redelijkerwijs kan verwachten in termen van verbeteringen in zoekrangschikkingen en verkeer, en over welke tijdsperiode.

Klik op de button onderaan de pagina om contact op te nemen om te kijken wat wij voor jullie website kunnen betekenen.

 

Wat zijn de specifieke stappen of methoden die een SEO-specialist neemt om mijn website hoger in Google te krijgen?

Een SEO-specialist verbetert de positie van een website in zoekmachineresultaten door een reeks geoptimaliseerde strategieën en technieken toe te passen.

Dit proces begint met een grondige zoekwoordenanalyse, waarbij de specialist de termen identificeert waarop de doelgroep zoekt. Deze zoekwoorden worden vervolgens gebruikt om de inhoud en structuur van de website te optimaliseren, zodat deze nauw aansluit bij wat gebruikers en zoekmachines zoeken.

Na de zoekwoordenanalyse volgt een concurrentieanalyse. Hierbij beoordeelt de specialist hoe directe concurrenten presteren op dezelfde zoektermen. Dit inzicht helpt bij het bepalen van de benodigde inspanningen om beter te scoren dan de concurrentie.

SEO analyses

Op basis van deze analyses ontwikkelt de SEO-specialist een strategie die zich richt op het bouwen van sterke links (linkbuilding), het optimaliseren van de websitecontent, en het verbeteren van de technische SEO-aspecten van de site, zoals laadsnelheid, mobiele compatibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

De combinatie van deze elementen – contentoptimalisatie, technische SEO, en linkbuilding – zorgt ervoor dat een website beter geïndexeerd kan worden door zoekmachines en hoger scoort in de zoekresultaten.

Dit leidt tot meer zichtbaarheid en organisch verkeer naar de site. Het uiteindelijke doel is om de online aanwezigheid van het merk te versterken en de gebruikerservaring te verbeteren, wat resulteert in een hogere conversieratio en een succesvolle online business.

SEO specialist inhuren

SEO Specialist Amsterdam

Hoewel onze thuisbasis zich bevindt in het schilderachtige Haarlem, reikt onze deskundigheid op het gebied van SEO en linkbuilding verder dan lokale grenzen. We leggen specifiek de focus op het trefwoord “SEO specialist Amsterdam” om onze diensten beschikbaar te stellen aan de bruisende zakelijke gemeenschap van Amsterdam en de omliggende regio’s.

De fysieke locatie vormt geen beperking voor de doeltreffendheid van onze diensten. Binnen de digitale sfeer voeren wij SEO-werkzaamheden en linkbuilding uit voor klanten wereldwijd. Of je nu gevestigd bent in Amsterdam, Londen of ergens anders, onze vaardigheden en ervaring staan paraat om je te assisteren bij het vergroten van je online zichtbaarheid en het versterken van je positie in zoekresultaten.

Dus, ongeacht waar jouw bedrijf zich bevindt, zijn wij toegewijd om je te begeleiden naar digitale successen.

Wat onze klanten zeggen

Onze website is een reisgids voor mensen die naar Amsterdam toekomen. De site moet voornamelijk in het buitenland vindbaar zijn en dat vonden wij erg lastig. Voor De Linkbuilder was dit echter geen enkel probleem en was het mogelijk om te werken met garanties op de resultaten. We hebben zoals afgesproken 6 maanden over het project gedaan en staan nu op prominente posities wat ons veel extra bezoekers oplever- Susanne, De Amsterdamse reisgids
Ons bedrijf is al meer dan 2 decennia actief in de vloeren business. Na de grote verschuiving van houten vloeren naar laminaat is er ook een grote verschuiving gekomen van mensen in de winkel naar mensen op het internet. Toen onze site online ging kregen wij geen enkele bezoeker op onze site daarom hebben wij besloten de linkbuilding uit te besteden aan De Linkbuilder. Een gouden zet zo bleek, met verschillende zoekwoorden in de top 5 verkopen wij tegenwoordig ook flink wat vloeren via het internet.- Michel, Laminaatgaanleggen.net
Mijn bedrijf is actief met een aantal adultsites. Hiervoor bleek het niet alleen heel moeilijk om links te regelen ook weigerden veel bedrijven mij puur om de branche waarin ik actief was. Gelukkig wilde de linkbuilder wel met mij in zee en waren ze heel eerlijk in het feit dat het voor adult sites altijd lastiger is om aan links te komen. De linkbuilding is een enorm succes geweest waardoor wij op meerdere zoekwoorden naar topposties zijn gestegen. Onze bezoekers aantallen liggen momenteel 300% hoger als vorig jaar.- Arne, V.I.M.P. Star Entertainment