Linkbuilding

Linkbuilding is het creëren van inkomende links naar jouw website, die door Google gewaardeerd
worden als positieve referenties. Hoe meer inkomende links naar jouw website bestaan, hoe beter Google jouw website zal beoordelen, hetgeen leidt tot een hogere positie in de zoekresultaten.

Hoe werkt De Linkbuilder?

Om te beginnen is het belangrijk om te weten op welke zoekwoorden jij het belangrijk vindt dat
jouw website gevonden wordt. Waarschijnlijk heb je hier al duidelijke ideeën over, maar we helpen je hier ook graag bij. Geschikte zoekwoorden passen enerzijds goed bij de inhoud van jouw website, anderzijds worden ze gekenmerkt door grote zoekvolumes in Google. Kort door de bocht: met een zoekwoord op de eerste positie staan in Google is natuurlijk te gek, maar wanneer niemand ooit een zoekopdracht voor dit woord geeft, heb je er weinig aan. Het is echter wellicht lastig om een inschatting van de zoekvolumes te maken, dus daar helpen we je graag bij. En we kunnen ook suggesties geven van aanverwante zoekwoorden die mogelijk interessant voor jouw website kunnen zijn.

1. Zoekwoorden Analyse

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2. Concurrentieanalyse

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2. Strategie

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wat zijn links?

Een inkomende link naar jouw website kan op veel verschillende plekken zijn oorsprong vinden.
Traditionele linkbuilding richt zich meestal op het verkrijgen van een link van een gelieerd bedrijf. Jouw leverancier heeft wellicht een pagina op zijn website waar hij een overzicht van zijn business partners weergeeft. De namen van deze bedrijven zijn aanklikbare links die bezoekers naar de website van de betreffende business partner navigeren. Dit kan een inkomende link naar jouw website zijn.

Ook het aanmaken van een bedrijfsvermelding op een startpagina binnen jouw branche kan een link naar jouw website opleveren. En binnen social media zoals Facebook of Twitter bestaat ook de mogelijkheid om te linken naar andere websites; aan “Kijk wat een te gekke schoenen ik bij X gekocht heb” kan een willekeurige gebruiker een link toevoegen naar de website waar het mooie paar stappers aangeschaft is.

Warom linkbuilding?

Links gelden als stemmen naar je website. Hoe meer stemmen je krijgt van de betere linkbronnen, hoe hoger de autoriteit is die Google aan je website geeft. Als je website een hoge autoriteit heeft, dan hebben de pagina’s van je website een betere positie in Google.

Waarom De linkbuilder?

Op zoek naar een Linkbuilding specialist die altijd oog heeft
voor de lange termijn? Wij werken anno 2017 aan de Linkbuilding van de toekomst: Een brede aanpak met de focus op social shares, links en content marketing.

Een jarenlange trackrecord opgebouwd
Linkbuildingplan op basis van link analyses
Transparant en duidelijk in de communicatie
graphical overview of traffic graphical overview of traffic

Linkbuilding Pakketten

Onderstaand vind je een toelichting op elk van onze linkbuilding pakketten. Welk pakket het beste bij jouw website past, hangt af van jouw ambities en concurrentiepositie. We adviseren je daarom graag bij het maken van de beste keuze..

Brons

300 / eenmalig

40 Hoogwaardige links

1-2 Zoekwoorden
40 hoogwaardige links
€ 10 per link
Uitgebreide reportage
SEO Advies
Leer meer

Brons

699/ eenmalig

80 Hoogwaardige links

1-4 Zoekwoorden
80 hoogwaardige links
€ 8,75 per link
Uitgebreide reportage
SEO Advies
Leer meer

Goud

999/ eenmalig

100 Hoogwaardige links

1-10 Zoekwoorden
100 hoogwaardige links
€ 10 per link
Uitgebreide reportage
SEO Advies
Leer meer

Wat onze klanten zeggen

Onze website is een reisgids voor mensen die naar Amsterdam toekomen. De site moet voornamelijk in het buitenland vindbaar zijn en dat vonden wij erg lastig. Voor De Linkbuilder was dit echter geen enkel probleem en was het mogelijk om te werken met garanties op de resultaten. We hebben zoals afgesproken 6 maanden over het project gedaan en staan nu op prominente posities wat ons veel extra bezoekers oplever- Susanne, De Amsterdamse reisgids
Ons bedrijf is al meer dan 2 decennia actief in de vloeren business. Na de grote verschuiving van houten vloeren naar laminaat is er ook een grote verschuiving gekomen van mensen in de winkel naar mensen op het internet. Toen onze site online ging kregen wij geen enkele bezoeker op onze site daarom hebben wij besloten de linkbuilding uit te besteden aan De Linkbuilder. Een gouden zet zo bleek, met verschillende zoekwoorden in de top 5 verkopen wij tegenwoordig ook flink wat vloeren via het internet.- Michel, Laminaatgaanleggen.net
Mijn bedrijf is actief met een aantal adultsites. Hiervoor bleek het niet alleen heel moeilijk om links te regelen ook weigerden veel bedrijven mij puur om de branche waarin ik actief was. Gelukkig wilde de linkbuilder wel met mij in zee en waren ze heel eerlijk in het feit dat het voor adult sites altijd lastiger is om aan links te komen. De linkbuilding is een enorm succes geweest waardoor wij op meerdere zoekwoorden naar topposties zijn gestegen. Onze bezoekers aantallen liggen momenteel 300% hoger als vorig jaar.- Arne, V.I.M.P. Star Entertainment