Blog
dec 12

Wat is SEO

Leestijd: < 1 minuut

Als laatste aangepast op 10/04/2023 door Steffen Boskma

SEO is de Engelse vertaling voor zoekmachine optimalisatie. Kortweg is het een afkorting voor alles wat met het optimaliseren van de website heeft te maken zodat de zoekmachines de website makkelijk en snel kunnen indexeren.

Elke website kan met een beetje werk en SEO aandacht meer bezoekers trekken maar als deze bezoekers niet converteren dan schiet het zijn doel voorbij. Gerelateerd verkeer is van veel meer waarde voor je website dus moet je altijd zorgen dat de mensen die op je website komen, ook echt vinden waarvoor ze gekomen zijn.
De website van De Linkbuilder is bijvoorbeeld een website gericht om de bezoeker meer informatie te geven over linkbuilding en gerelateerde onderwerpen zoals SEO, webdesign en een stukje internet marketing. Als we door middel van zoekmachine optimalisatie meer bezoekers naar de website trekken en dan ook nog naar het juiste onderwerp, dan is de kans groter dat bezoekers vinden waar ze naar op zoek zijn.

De Linkbuilder

Dit alles kan voor jouw business erg interessant zijn, als je benieuwd bent wat wij voor jou kunnen betekenen schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. De Linkbuilder heeft inmiddels meer dan 8 jaar ervaring met SEO waarbij gezegd moet worden dat SEO de laatste jaren erg is veranderd. Wij blijven dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws en testen verschillende opties om goed in kaart te kunnen blijven houden hoe het algoritme van Google sites waardeerd

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *